Joustavat taksipalvelut Ylivieskassa ja lähialueilla

Huhtakangas Oy tarjoaa joustavat taksipalvelut vankalla ammattitaidolla Ylivieskassa ja lähialueilla. Palvelemme osaavasti sekä yksityisiä että yrityksiä. Tutustu tällä sivulla taksipalveluihimme ja ota yhteyttä! Meillä pystyt maksamaan myös Taksikortilla. 

Ota yhteyttä

Tilaa taksi puhelimitse!

Taksin voit tilata kätevästi soittamalla numeroon 0100 3009. Puhelun hinta on 1,17 €/puh + 1,00 €/min + pvm.

 

Hyvin huolletut Mercedes-Benz-henkilöautomme ovat aina valmiina lähtöön. Lisäksi kalustoomme kuuluu esteetön invataksi, jossa on hissi. Inva-autolla voimme hoitaa myös paarikuljetukset. 

Tarjontaamme kuuluu myös Kela-kyydit

Tarvitsetko Kela-kyytiä Ylivieskassa tai lähialueilla? Huhtakangas Oy palvelee sinua mielellään.

 

Kun tiedät tarkan ajankohdan tarvitsemallesi Kela-kyydille, ota meihin yhteyttä soittamalla suoraan numeroon 044 293 9158. Näin voimme järjestää sinulle auton toiveidesi mukaisesti.

 

Tämän jälkeen soita keskuksen numeroon 0800 41 5720, tee tilaus Kela-kyydistä ja kerro automme KP-numero tilauksen yhteydessä.

 

Henkilöautotaksimme KP-numerot ovat 1474, 1475, 1529 ja 1560. Paarikuljetuksiin soveltuvan esteettömän invataksimme KP-numero on 1476.

Yhteystiedot

Meiltä saat myös tasokkaat tilausajot

Huhtakangas Oy palvelee myös Ylivieskan ja lähialueen yrityksiä asiantuntevasti. Kun yrityksesi tarvitsee kuljetusta pienelle tai isommallekin porukalle, palvelemme mielellämme. Henkilöautojen lisäksi meillä on käytössämme kaksi 24-paikkaista linja-autoa, joissa pidempikin matkanteko sujuu miellyttävästi.

 

Pidämme automme aina siisteinä ja puhtaina, jotta jokainen matkustajamme voi nauttia tasokkaasta taksikyydistä. Koulutetut kuljettajamme ajavat pitkällä työkokemuksella turvallisesti ja varmasti säässä kuin säässä. 

 

Toteutamme myös tilausajoja historiallisia erikoisajoneuvoja käyttäen.

Lue lisää tilausajoista

Nopeat pakettikuljetukset

Taksipalveluiden lisäksi tarjoamme pakettikuljetukset 24/7. Otamme pakettikuljetustilauksia vastaan numerossa 044 293 9158. Mikäli sinulla on kysyttävää pakettikuljetuspalvelustamme tai haluat varmistaa, että pakettisi mahtuu kyytiimme, ota yhteyttä!