Täsmälliset tilausajot Ylivieskassa ja lähialueilla

Liikenne Huhtakangas Oy toteuttaa tilausajoja niin yksityisille kuin yrityksillekin Ylivieskassa ja lähialueilla. Palvelemme sinua täsmällisesti, sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Tutustu tällä sivulla tilausajopalveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteydenotto

Varaa tilausajot puhelimitse!

Tarjoamme henkilöliikenteen tilauspalveluja tilaajien toiveiden ja tarpeiden mukaan. Käytössämme on kaksi 24-paikkaista Mercedes-Benz-merkkistä linja-autoa. Lisäksi meillä on inva-auto, jossa on hissi sekä pyörätuoli- ja paaripaikat. Tilausajot voit varata soittamalla 040 749 5512 tai 0400 363373.

Tarvitsetko tyylikästä hääautoa?

Liikenne Huhtakangas Oy toteuttaa tilausajoja myös erikoisajoneuvoja käyttäen. Meiltä löytyvät:

  • Rolls Royce Silver Shadow, vuosimalli 1975
  • Chevrolet Master, vuosimalli 1939
  • Fiat 127, vuosimalli 1977
  • Nissan Micra, vuosimalli 92

Nämä tyylikkäät autot soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi hääautoksi tai vaikka juhlistamaan työntekijäsi eläkkeelle jäämistä. Autot voit vuokrata meiltä ammattitaitoisen kuljettajan kanssa.  

Pyydä tarjous

Hoidamme lyhyet ja pidemmätkin tilausajot  

Taksiyritykseltämme voit tilata kaikenlaiset tilausajot, tarvitsit sitten kyytiä Ylivieskan lähialueille tai kauemmaksi. Alueen yrityksille tarjoamme esimerkiksi pikkujoulukuljetuksia hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Tilavissa 24-paikkaisissa linja-autoissamme on mukavaa ja turvallista matkustaa.

Tee tilaus

Tilaa Kela-kyyti esteettömällä inva-autolla 

Toteutamme Kela-kyydit esteettömällä inva-autolla tai tavallisella henkilöautolla. Tilaa Kela-kyyti soittamalla keskuksen maksuttomaan numeroon 0800 41 5720. Kerro tilauksen yhteydessä automme KP-numero.

 

Henkilöautojemme KP-numerot ovat 1474, 1475, 1529 ja 1560. Inva-automme KP-numero on 1476.